· 

Pupil van de week 17 februari: Wessel Moes

 

 

 

 

Wessel is aanstaande zaterdag pupil van de week tijdens de wedstrijd Holwierde 1 - Middelstum 1. Ter introductie van Wessel zijn hem een aantal vragen gesteld over hemzelf als voetballer en zijn hobby's en interesses!

 

Mijn naam is Wessel Moes en ik ben 9 jaar oud. Ik speel nu bijna een jaar bij vv Holwierde en speel in het elftal JO-9. Mijn favoriete positie is het middenveld. Mijn favoriete speelster bij vv Holwierde is Nathalie Smit. Verder ben ik in Nederland fan van Feyenoord en in het buitenland van Real Madrid. Cristiano Ronaldo is dan ook mijn favoriete speler. Mijn vrienden die ook bij vv Holwierde spelen zijn Cedric en Jayden. Ook mijn broertje Hidde zit al op voetbal bij de club. Hobby's die ik naast het voetballen graag doe zijn het spelen van spelletjes op de tablet en Star Wars.