Vacature Hoofdtrainer VV Holwierde

VV Holwierde, uitkomend in zaterdag klasse 3C, zoekt met ingang van het seizoen 2022- 2023 een enthousiaste hoofdtrainer.

 

Functie

De hoofdtrainer verzorgt de trainingen op dinsdag en donderdag en doet de coaching op de wedstrijddagen. De trainingen zijn logisch opgebouwd, afwisselend en van deze tijd. Hierbij houd je vast aan jouw duidelijke visie die op transparante wijze wordt gecommuniceerd. Als eindverantwoordelijke van de A-selectie streef je naar succes en wil je het maximale uit de spelersgroep halen. Dat vraagt, naast gedrevenheid en ambitie ook goede sociale vaardigheden. Tevens beschik je over het benodigde trainersdiploma TC2.

 

Vereniging

VV Holwierde staat bekend als een intense en gezellige vereniging. De club kent een vaste aanhang en een gezellige derde helft. In de laatste vijf seizoenen is VV Holwierde twee keer gepromoveerd en inmiddels al drie jaar een stabiele 3e - klasser. De club is toe aan de volgende stap met duidelijke sportieve doelstellingen.

 

Accommodatie
Sportpark Katmis is de thuishaven en heeft onder andere een natuurgrasveld, kunstgrasveld, fitnessruimte en een verzorgingsruimte.

 

Naast een passende vergoeding behoren opleidingen tot de mogelijkheden.

 

Interesse in deze functie?

 

Stuur je CV en motivatie naar: info@jurriesmit.nl
Voor vragen of meer informatie kan er eveneens gemaild worden, waarna er z.s.m. contact met je zal worden opgenomen.

 

Reageren kan tot 10 december, 18:00.