· 

De 'derde helft' resulteert in......

Wie dacht dat het herenteam op een achterveldje hun wedstrijden c.q. trainingen afwerkt heeft het mis.

 

Wekelijks is deze fanatieke spelersgroep, aangemoedigd door familieleden en/of vrijwilligers op het veld aanwezig.

 

Gezelligheid ofwel de ‘derde helft’ is een belangrijk item voor dit team, hetgeen ze graag delen. Het jaarlijks ‘biergietertoernooi’ is daar een groot voorbeeld van. Een ieder die het team een warm hart toedraagt helpt graag mee.

 

Mede dankzij zoveel steun heeft het team prachtige jassen aan kunnen schaffen. Het oog wil ook wat en zo komen ze natuurlijk professioneel over.

 

Afgelopen donderdagavond was het wel heel erg genieten, want niet alleen werden de training sweaters getoond, maar ook werd Godlinze 7x7 verslagen.

 

Holwierde moest stevig aan de bak, want Godlinze gaf enorm tegenstand.  De wedstrijd moest gewonnen worden en op het laatst wou niemand zich meer laten wisselen, waardoor de wisselspelers blij mochten zijn met hun nieuwe training sweaters.

 

De uitslag was uiteindelijk met 7-3 winst in het voordeel van Holwierde beslecht. De ‘derde helft’ moest daarop natuurlijk goed gevierd worden.
Hopelijk beleven de heren nog veel gezelligheid en behalen ze veel sportieve punten. Aan de mooie training sweaters zal het niet liggen, denk ik.