· 

Winterstop VV Holwierde

Eerste elftal

Inmiddels is de winsterstop aangebroken. Het eerste elftal staat na 12 wedstrijden op de negende plek op de ranglijst. De laatste wedstrijd voor de winterstop werd met 3-4 gewonnen van Mamio, wat het totaal aantal punten op 12 heeft gezet. Tijdens de winterstop wordt op 27 en 29 december meegedaan aan het Boshaltoernooi in de sportzaal van Loppersum. Ook doet VV Holwierde weer mee met de Regiocup in Delfzijl. Dit toernooi wordt gespeeld tijdens de Eurocup (9,10 en 11 januari). Op 19 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen SC Stadspark.

 

Winteractiviteiten

Tijdens de winterstop worden verschillende activiteiten georganiseerd binnen de vereniging. Dit begon met het Foute Kerstfeest op 22 december. Op 5 januari wordt het jaarlijkse poker- en klaverjastoernooi georganiseerd. Op deze dag wordt er tevens een mixtoernooi gehouden en vindt er een nieuwjaarsreceptie plaats.

 

Kampioenschap VV Holwierde/VV Poolster comb. JO-19

Dit najaar is het combinatieteam VV Holwierde/VV Poolster JO-19 kampioen geworden. Het was voor het eerst dat spelers van beide verenigingen samen speelden. Dit bleek direct een succes! Met 27 punten uit 10 wedstrijden, 59 doelpunten voor en 20 tegen was er een voorsprong van 3 punten op de achtervolging.

 

Trainingspakken 7x7

Het 7x7 team beschikt sinds deze maand over nieuwe trainingspakken. Deze zijn onder andere gesponsord middels de opbrengsten uit het “Gieterbokaal” toernooi. Dit betreft een toernooi dat op initiatief van het 7x7 elftal een aantal jaren geleden op poten is gezet en nu ieder jaar wordt gespeeld.

 

Banketstaven actie

Op 14 december jl. zijn vrijwilligers langs de deuren gegaan om banketstaven te verkopen. VV Holwierde wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en de kopers aan huis!