Verslag JO-13

Hoi allen,

Even een verslagje van de JO13. Afgelopen zaterdag ochtend speelde de jeugd onder 13 een wedstrijd in Sappemeer (HSC). Het was een regenachtige en een koude ochtend, waar niet de kids, maar de leiders last van hadden. De wedstrijd was weer een genot voor het oog. Je ziet naarmate de kids verder in het seizoen komen, ze steeds meer vooruitgang boeken wat betreft het overspelen en het samenspel. Bij rust was de stand 1-6. Het enige aandachtspuntje bij de bespreking in de kleedkamer was de opmerking dat ze bij een doelpunt best wel even mogen juichen. In de 2e helft is daar helaas matig gehoor aan gegeven. Ze blijven bescheiden zal ik maar zeggen. De eindstand was weer een mooie en verdiende uitslag van 1-12.

Aansluitend stond het teamuitje op de planning. In de middag zwemmen in Tropiqua te Veendam. Het is leuk om te zien hoe het hele team met elkaar omgaat en plezier heeft. Ook wij als leiders konden heerlijk relaxen in het warme water. Na afloop was er nog patat met een snack. Al met al was het een geslaagde dag.

Met dank aan de organisatoren Eveline, Mane en Nienke.

Verslag door: Jan Wieringa