· 

Jeugdtrainingen VV Holwierde

Geachte jeugdleden van VV Holwierde en ouders/verzorgers,

 

Dinsdag 21 april heeft het kabinet bekend gemaakt dat jongeren tot en met 18 jaar, onder begeleiding, weer samen mogen sporten in de buitenlucht. Binnen de jeugdafdeling hebben

we goed bekeken of we dat op een verantwoorde wijze kunnen aanbieden. We hebben hier ook contact over gehad met onze jeugdtrainers. We hebben besloten dat we weer trainingen gaan aanbieden voor onze jeugdspelers tot en met 18 jaar maar wel onder strikte voorwaarden en met duidelijke regels en richtlijnen om het voor iedereen veilig te houden.

 

KNVB is duidelijk over de leeftijdscategorieën: De categorie t/m 12 jaar is vastgesteld door het RIVM en valt bij ons allemaal onder de JO 11.

 

Hygiëne

Op het sportpark zullen aan aantal zeepdispensers opgesteld zijn, zodat alle spelers, trainers, leiders en vrijwilligers voorafgaand aan het betreden van de velden de handen kunnen ontsmetten. Daarnaast zijn desinfectieproducten beschikbaar om de gebruikte trainingsmaterialen te ontsmetten.

 

Jeugdleden tot en met 12 jaar

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voetballen waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand tot andere kinderen hoeven aan te houden. Ze moeten wel 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen, dus ook tot de trainer.

 

Jeugdleden van 13 tot en met 18 jaar

Kinderen van 13 tot en met 18 jaar kunnen voetballen mits zij 1,5 meter afstand houden tot andere personen. De aanvangstijden worden nog gecommuniceerd via de bestaande whatsapp-groepen.

 

Regels en richtlijnen

We hebben regels en richtlijnen opgesteld voor

  1. De jeugdspelers
  2. Ouders/verzorgers
  3. Jeugdtrainers

We verwachten dat alle jeugdleden en hun ouders/verzorgers die mee willen doen aan de trainingen op de hoogte zijn van de regels en richtlijnen en zich daar ook aan zullen houden. Jeugdleden die zich bij herhaling niet aan de regels houden en anderen in gevaar brengen, worden van de training verwijderd en zijn niet meer welkom bij de volgende trainingen.

 

De regels en richtlijnen zijn op deze pagina als bijlage te downloaden en zullen ook bekend gemaakt worden via socialmediakanalen (Facebook/Whatsapp).

 

Mocht toch blijken dat we de trainingen vanaf 4 mei niet op verantwoorde en voor iedereen veilige wijze kunnen organiseren dan betekent dit dat we het bovenstaande programma vroegtijdig zullen beëindigen. De organisatie vraagt veel van ons kader.

De veiligheid van spelers zal in deze periode de hoogste prioriteit krijgen. Dit vraagt ook om de medewerking van ouders en jeugdspelers.

 

We willen u daarom verzoeken om deze pagina en de informatie in de bijlagen aandachtig door te lezen.

Download
corona ouders.pdf
Adobe Acrobat document 60.6 KB
Download
corona jeugdleden.pdf
Adobe Acrobat document 56.0 KB
Download
corana trainers.pdf
Adobe Acrobat document 71.0 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0