Vacature VV Holwierde 2 en VR1

Vacature Trainer Holwierde 2

VV Holwierde, zoekt met ingang van het seizoen 2022-2023 een enthousiaste trainer voor de 2e selectie. Holwierde 2 speelt in de reserve 4e klasse.

 

Functie

De trainer verzorgt de trainingen op dinsdag en donderdag en doet de coaching op de wedstrijddagen. Samenstelling van de selectie zal wekelijks met de hoofdtrainer besproken worden. De trainer zorgt voor leuke uitdagende trainingen en zorgt voor een balans tussen een sfeer en prestatie.

 

Vacature Trainer Dameselftal

VV Holwierde, zoekt een enthousiaste trainer voor het vrouwenelftal. Holwierde VR1 speelt op dit moment in de middenmoot van de 4e klasse. De trainer kan in overleg per direct beginnen (of in samenwerking met huidige trainers). Voor het seizoen 2022-2023 kan de trainer volledig aan de slag.

 

Functie

De trainer verzorgt de trainingen op maandag en woensdag en doet de coaching op de wedstrijddagen. Het team bestaat uit 16 a 18 dames in de leeftijd tot ongeveer 25 jaar. De trainer zorgt voor leuke uitdagende trainingen en zorgt voor een balans tussen een sfeer en prestatie.

 

Vereniging

VV Holwierde staat bekend als een intense en gezellige vereniging. Bestaat uit 3 senioren herenteams, 1 senioren damesteam op de zaterdag, in de categorie 7-tallen hebben we een 35plus heren team, 30plus en een 18plus damesteam. De jeugd speelt in combinatie teams met de vv Poolster.

Accommodatie

Sportpark Katmis is de thuishaven en heeft onder andere een natuurgrasveld, kunstgrasveld, fitnessruimte en een verzorgingsruimte.

 

Een vergoeding is beschikbaar voor deze beide vacatures.

Ben je geïnteresseerd in een van deze functies?

Stuur een mail naar: etuik@t-mobilethuis.nl